Reinigingsmachines

Reinigingsmachines

Mangnus Park en Tuin heeft een divers aanbod aan reinigingsmachines, waaronder:

  • Hogedrukreinigers: ze garanderen een perfecte netheid zowel in en rond uw huis als in de industrie of openbare ruimte. Daarom bieden wij compacte en veelzijdige hogedrukreinigers en krachtige reinigers voor professionals. Bij de hogedrukreinigers hebben we ook nog accessoires om uw tuin of oprit perfect schoon te krijgen zoals bijvoorbeeld een terrasreiniger. Er is ook een optie mogelijk om met warm water onkruidbestrijding te doen zonder spuitmiddelen.
  • Veegmachines: deze machines zijn verkrijgbaar in twee verschillende aandrijvingen: mechanisch of op accu. De veegmachines ruimen 6 verschillende soorten vuil op. U kunt ze op verschillende terreinen gebruiken zoals: tuinen, wegen, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen.
  • Alleszuigers: onze alleszuigers zorgen altijd voor perfect resultaat, waar u ook bent. Al is het in uw eigen huis, kantoor of werkplaats. Elke ruimte wordt perfect schoon.

Bezoek onze showroom om ons uitgebreide aanbod te bekijken. Onze medewerkers adviseren u graag.

Onderhoud

Voor reinigingsmachines hebben we grote en kleine onderhoudsbeurten. Meestal is het verstandig om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten doen, zodat de hogedrukreiniger, veegmachine en de alleszuiger weer perfect in conditie is. 

Merken reinigingsmachines

Wij verkopen o.a. de volgende merken:

Contact

Mangnus Park en Tuin Machines B.V.
Bronkhorststraat 14
4651 SZ Steenbergen

e. info@parkentuinmachines.nl
t. 0167-541102

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00u
Zaterdag: 09.00 - 15.00u