Veiligheidskleding

Veiligheidskleding

Mangnus Park en Tuin heeft verschillende veiligheid beschermingsmiddelen voor u:

  • Beschermkleding voor bosarbeiders: de kleding wordt gemaakt van hoogwaardig, gemakkelijk te onderhouden, en prettig om dragen materialen. Ze zijn actief ademend, ongevoelig voor vuil, zeer slijtvast en voelen aangenaam op de huid.
  • Weerbestendige kleding: of je nu in de regen, sneeuw en wind aan het werk moet. De Stihl kleding is water en winddicht.
  • Reflecterende kleding: Het voorkomen van ongevallen is uiterst belangrijk. Bij ongunstige lichtomstandigheden is het dan ook noodzakelijk dat je in je veiligheidskleding goed zichtbaar bent.
  • Veiligheidsbrillen: Veiligheidsbrillen van Stihl bieden niet alleen een verregaande bescherming tegen verwondingen, maar blinken ook uit in een veilige, comfortabele pasvorm en een laag gewicht.
  • Werkhandschoenen: Veiligheid begint met een paar goed passende werkhandschoenen met een uitstekende grip. De werkhandschoenen beschermen tegen verwondingen, kou, vocht en vuil.
  • Gelaats- en gehoorbeschermers: Aangezicht, gehoor en ogen zijn zeer kwetsbaar, en moeten met extra aandacht beschermd worden. De combinaties gelaats- en gehoorbescherming bestaan steeds uit een vizier in verschillende materialen, en een gehoorbeschermer.
  • Laarzen en veiligheidsschoenen: Bij het werken met machines is het uiterst belangrijk om stevig en stabiel op de grond te staan. Dankzij de grove profielzolen zorgen de waterafstotende Stihl laarzen voor een stevige grip.

Merken veiligheidskleding

Wij verkopen o.a. de volgende merken:

Contact

Mangnus Park en Tuin Machines B.V.
Bronkhorststraat 14
4651 SZ Steenbergen

e. info@parkentuinmachines.nl
t. 0167-541102

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00u
Zaterdag: 09.00 - 15.00u