Robotmaaiers

Robotmaaiers

Mangnus Park en Tuin heeft een uitgebreid aanbod aan robotmaaiers uit voorraad leverbaar. De robotmaaiers zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er robotmaaiers met en zonder app (Stihl). Een robotmaaier zorgt ervoor dat uw gazon altijd prachtig onderhouden is. Zo’n maairobot maait namelijk zelfstandig, omzeilt hindernissen en overwint hellingen. Wij helpen u graag om de juiste robotmaaier te vinden die bij u past.

Onderhoud

Bij loopmaaiers hebben we grote en kleine onderhoudsbeurten. Wij adviseren om na elk seizoen maaien een onderhoudsbeurt te laten doen. Een winterbeurt noemen wij dat, zodat de loopmaaier weer perfect in conditie is voor het volgende seizoen.

Track en Trace voor tuin en park machines

Robotmaaiers zijn helaas diefstalgevoelig. Met behulp van een Regent Track en Trace module weet u altijd waar uw apparatuur is en kunt u het zeer eenvoudig weer terug vinden na diefstal. Wij kunnen deze modules leveren en installeren. Kijk voor meer informatie op de website van Regent of neem contact met ons op, we adviseren u graag. 

Merken robotmaaiers

Wij verkopen o.a. de volgende merken:

Contact

Mangnus Park en Tuin Machines B.V.
Bronkhorststraat 14
4651 SZ Steenbergen

e. info@parkentuinmachines.nl
t. 0167-541102

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00u
Zaterdag: 09.00 - 15.00u