Zitmaaiers

Zitmaaiers

Mangnus Park en Tuin heeft een uitgebreid aanbod zitmaaiers uit voorraad leverbaar. Zitmaaiers zijn ideaal voor wat grote tuinen en hoveniers. Wij hebben zitmaaiers in verschillende maten en vormen; zoals met een benzine- of dieselmotor of op accu.

Frontmaaier: dit is een zitmaaier waarbij het maaidek aan de voorkant van de machine zit en de besturing als knikvorm is uitgerust of als achterwiel besturing.

Tuintractoren: dit is een zitmaaier waarbij het maaidek aan de onderkant van de machine zit. bij deze zitmaaiers heb je ook de keuze of je het gras laat liggen of dat je het opvangt in een bak.

Bezoek gerust onze showroom en bekijk ons aanbod. Onze medewerkers adviseren u graag.

Onderhoud

Bij zitmaaiers hebben we grote en kleine onderhoudsbeurten. Meestal is het verstandig om na elk seizoen maaien een onderhoudsbeurt te laten doen. Een winterbeurt noemen wij dat, zodat de zitmaaiers weer perfect in conditie is voor het volgende seizoen.

Track en Trace voor tuin en park machines

Zitmaaiers zijn helaas diefstalgevoelig. Met behulp van een Regent Track en Trace module weet u altijd waar uw apparatuur is en kunt u het zeer eenvoudig weer terug vinden na diefstal. Wij kunnen deze modules leveren en installeren. Kijk voor meer informatie op de website van Regent of neem contact met ons op, we adviseren u graag.

Merken zitmaaiers

Wij verkopen o.a. de volgende merken:

Contact

Mangnus Park en Tuin Machines B.V.
Bronkhorststraat 14
4651 SZ Steenbergen

e. info@parkentuinmachines.nl
t. 0167-541102

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00u
Zaterdag: 09.00 - 15.00u